Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2016.12.29. 19:59

Ismét balhé van a Jobbikban; ismét jönnek a migránsok; folytatódik Moszul felszabadítása. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Ismét balhéznak a Jobbikosok

Úgy tűnik, Vona Gábor hanuka-stratégiája teljesen kicsúszott a pártelnök irányítása alól. Nemcsak Köves Slomó rabbi határolódott el az álságos magánakciótól, hanem a Jobbik vecsési szervezete is.

Újabb félmillió muszlim érkezik Európába a családegyesítés révén

 Mint ismert, Angela Merkel wilkommenskulturjának köszönhetően mintegy 1,4 millió muzulmán migráns vándorolt be Európába az elmúlt másfél évben. A német bevándorlásügyi hivatal statisztikái szerint ebből mintegy 600 ezer migránsnak nyoma veszett, ugyanis az illegális határátlépés következtében nem sikerült őket sem beazonosítani, sem pedig regisztrálni. Ennek ellenére újabb migránshullám fenyegeti Európát, amely már a legalitás határát súrolja.

Folytatódik Moszul felszabadítása

A mostani művelet célja az észak-iraki nagyváros - amely Ninive tartomány székhelye - keleti részének visszaszerzése - közölte Abdul Amír Rasid, a hadjárat parancsnoka. A katonai akcióban a hadsereg, a terrorellenes egységek és a rendőrség vesz részt. A moszuli offenzívát kurd erők és az Egyesült Államok légiereje is támogatja

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére