Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2017.03.07. 19:59

Elfogadta az Országgyûlés a jogi határzárat szigorító módosításokat; Orbán: ostrom alatt állunk; Majtényi Soros György jelöltje. A nap legfontosabb hírei!
Szigorították a jogi határzárat

Az Országgyűlés elfogadta a jogi határzárat szigorító módosításokat a kormány javaslatára.A parlament döntésével kiegészítette a menedékjogi törvényt a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetre vonatkozó eljárási szabályokkal. Így ilyen időszakban menedékjogi kérelmet alapesetben a menekültügyi hatóság előtt személyesen, kizárólag a határon lévő tranzitzónában lehet benyújtani, a menedékkérőnek pedig a kérelme jogerős elbírálásáig ott kell várakoznia.

Orbán: ostrom alatt állunk

Kedden 462 határvadász-tiszthelyettes tette le az esküt. Az ünnepélyes eskütételen Orbán Viktor elmondta, hogy a határvadászok a mai napon nem egy álláshoz jutnak, nem egyszerűen munkába lépnek, hanem hazánk szolgálatába állnak. A miniszterelnök kifejtette, hogy bár a hírek néhány száz illegális határátlépőről szólnak, mégsem dőlhetünk hátra, mivel ostrom alatt állunk. A migrációs áradat lelassult, de nem ért véget, csupán időt nyertünk – jelentette ki Orbán Viktor.

Majtényi Soros György jelöltje

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője szerint teljesen nyilvánvaló, hogy Majtényi László valójában Soros György államfőjelöltje. A politikus hozzátette, hogy a Soros-alapítvány támogatásával jött létre az Eötvös Károly Közpolitikai Intézet, amit Majtényi vezet, melyet azért hozta létre az amerikai milliárdos, hogy ezen keresztül befolyásolja a magyar közéletet. Kósa Lajos szerint egyszerűbb, ha a feladóval beszélünk, tehát Soros Györgyöt szívesen várjuk, sokkal egyszerűbb, ha vele beszéljük meg, mi a szándéka Magyarországgal, mintha Majtényi közvetítését kérjük mindehhez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére