Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2017.03.24. 19:59

Beperelték a vörös csillagos sört, az osztrákoknak egyre inkább terhes a migránsok jelenléte, Botka pedig milliókért cserébe ad ki közérdekû adatokat. Ez történt ma.
Lehull a vörös csillag a sörről

Egyre komolyabb a már hetek óta tartó Heineken-ügy, mivel a sörgyártó vörös csillagot használ a címkéjén. A Magyar Politikai Rabok és Kényszermunkások Szervezete (Szorakész) a Szabadságvédő Alapítvány jogvédő támogatásával a Fővárosi Törvényszéken perelte be a multinacionális céget. A szervezet szerint sérti az áldozatokat a sörgyártó termékein található vörös csillag. A Szorakész elnöke úgy fogalmazott, hogy a vörös csillag tiltott önkényuralmi jelkép akkor is, ha terméken jelenítik meg, és használata sérti a kommunista diktatúra áldozatainak emlékét, nem méltó a magyar nemzethez. A szervezet külön hangsúlyozta, hogy a Heineken sörein található vörös csillag teljesen megegyezik azzal, amelyik a Magyar Népköztársaság címerében szerepelt.

Az osztrákok hatalmasat csalódtak a migránsokban

A legfrissebb felmérések azt mutatják, hogy az osztrák lakosság döntő többsége kiábrándult az illegális bevándorlókból. A kutatások kimutatták, hogy a lakosság 52 százaléka rossznak vagy inkább rossznak tartja a lakosság és a migránsok együttélését, míg ez a muszlimok és a nem muszlimok közötti együttélés esetében már 61 százalék. Mindent ötödik válaszadó arról számolt be, hogy szerinte a migrációs válság mostanra csak súlyosbodott nyugati szomszédunknál. A megkérdezettek több mint fele, 53 százalék úgy véli, hogy a migránsok miatt sokat romlott Ausztriában a közbiztonság, ez a tavalyi felmérésekhez képest hat százalékkal magasabb adat. A válaszadók elsöprő többsége, 84 százaléka van azon a véleményen, hogy továbbra is tartsák fenn a hatóságok a szigorított határőrizetet.

Palvin Barbarától pedig ismét elállt a szavunk
 

night

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére