Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.04.03. 19:59

Orbán szerint nincs ok arra, hogy bárki is idegeskedjen; Terroristák robbantottak a szentpétervári metróban; Brüsszel még több migránst szeretne Ausztriába; Itt van a Soros-Simicska tengely a nyakunkon. A nap legfontosabb hírei a 888-on! ; )
Orbán szerint nincs ok arra, hogy bárki is idegeskedjen

Orbán Viktort a külföldi egyetemeket érintő törvénymódosítási javaslattal összefüggésben kérdezték a CEU-ról. A miniszterelnök azt mondta, jó szándék fogja vezetni a magyar kormányt és bizonyára az Amerikai Egyesült Államok kormányát is, tehát nincs ok arra, hogy bárki ideges legyen.

Terroristák robbantottak a szentpétervári metróban

Robbantás történt hétfőn a szentpétervári metrón, a detonáció tíz embert megölt és több tucatnyit megsebesített. Az orosz szövetségi Nyomozó Bizottság (SZK) terrorcselekménynek minősítette a történteket, de megjegyezte, hogy más lehetséges verziókat is mérlegel.

Brüsszel még több migránst szeretne Ausztriába

Megkapta az osztrák kormány levelét az Európai Bizottság, amelyben Bécs mentességet kért a menedékkérők áthelyezését célzó európai uniós program alól, Ausztriának azonban a többi tagállamhoz hasonlóan eleget kell tennie a kötelezettségeinek.

Itt van a Soros-Simicska tengely a nyakunkon

Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke hétfőn arról beszélt, hogy létrejött egy furcsa koalíció az ellenzéki oldalon, amelyben a baloldalt Soros György, a Jobbikot pedig Simicska Lajos finanszírozza. A politikus szerint, a Jobbikot zsebében tartó oligarcha célja nem lehet más, mint a bosszú. De Németh szerint abszurd az is, hogy a magát nemzetinek valló Jobbik kiállt a Soros György által birtokolt CEU mellett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére