Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2017.04.17. 19:59

CÖF: Soros emberei kézivezérlik a 444-et?; megszólaltak az aggódó hangok a török népszavazás után; Észak-Korea kész megtámadni az Egyesült Államokat. A nap legfontosabb hírei!
CÖF: Soros emberei kézivezérlik a 444-et?

A minap került nyilvánosságra, hogy a Soros György érdekeltségébe tartozó 444.hu kiadói igazgatóságában az amerikai milliárdos bizalmi emberei ülnek. Az ügy kapcsán Ifj. Lomnici Zoltán, a CÖF szóvivője elmondta, hogy Maria Nemcová és Valér Kot a milliárdos tőzsdespekuláns bizalmi emberei, így jó lenne tudni, hogy rendeltek-e cikkeket a lap tollnokaitól, és adnak-e konkrét parancsokat is. Lomnici szerint a kérdésre eddig csak semmitmondó válasz született.

Megszólaltak az aggódó hangok a török népszavazás után

Az Európa Tanács és az Európai Bizottság is arra szólította fel Erdogant, hogy törekedjen a széles konszenzusra. A szoros eredményre való tekintettel a török vezetésnek alaposan meg kell fontolnia a következő lépéseket az Európai Tanács főtitkára szerint. Az Európai Bizottság által kiadott nyilatkozat szerint tudomásul vették a népszavazás eredményét, de megvárják a nemzetközi megfigyelő misszió értékelését. Erdogan elnök vasárnap kifejtette, hogy a voksolás eredményét mindenkinek tiszteletben kell tartania, különösen Törökország szövetségeseinek.

Észak-Korea kész megtámadni az Egyesült Államokat

Észak-Korea szerint hadseregük a legmagasabb riasztási szinten van és készek bármikor bevetni a fegyvereiket az Egyesült Államokkal szemben. Mike Pence a két Koreát elválasztó demilitarizált övezetbe, illetve az annak a szélén található amerikai bázisra látogatott nemrég. Az itt tartott beszédében az amerikai alelnök kifejtette: „vége a stratégiai türelemnek” Észak-Koreával szemben. Az ügyben az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov is megszólalt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére