Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2017.04.20. 19:59

Az Index Simicska kezébe került. Az olaszok szeme is kezd felnyílni a migrációval kapcsolatban. A "Soros-civilek" kérdése tisztába lett téve. A nap legfontosabb hírei!
Mit ad isten: az Index.hu mától Simicskáé

A Pro-Ráta Holding Zrt. a 2014 februárjában kötött megállapodása alapján szerezte meg a tulajdonjogot, melyet a „Magyar Fejlődésért Alapítványra” ruházott át. A zrt. tulajdonosi háttere több szálon is Simicska Lajoshoz köthető. Az Index.hu Zrt. igazgatósági tagjai lemondtak a tulajdonosváltással egy időben, az új tagokat a Simicska-féle alapítvány nevezte ki. Simicska tehát folytatja, amit elkezdett...

Előbújt az olasz Soros György

Az olaszok szerint nem lehet véletlen az, hogy a migránsok többsége egyetlen irányba, Olaszország felé indulnak el. A számos, kétes hátterű nem-kormányzati szervezet (NGO) mellett az olasz hatóságok látóterébe most egy amerikai üzletember, bizonyos Christian Catrambone került, aki cégén keresztül járja hajóval a tengert, hogy migránsokat szállítson Olaszországba.

Ha Soros pénze nem szégyen, akkor a bevallás se legyen az

Ezt Lázár János nyilatkozta. Elmondása szerint az ügy az átláthatóságról szól. Hiszen ha adottak olyan nem kormányzati szervezetek, amelyek politikailag aktívak, akkor a magyar embereknek joguk van tudni, milyen érdekek alapján kívánják befolyásolni a magyar közéletet. Ha a pártok által támogatott szervezetekre szigorú szabályozás vonatkozik, akkor minden politizáló szervezetnek illene betartania a magyar törvényeket. 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére