Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2017.08.29. 19:59

Egy beszédes kép az ellenzékrõl; Ennyibe fog kerülni a tanévkezdés; A nemzetbiztonsági bizottság vizsgálhatja a Jobbikot. A nap legfontosabb hírei.
Egyetlen kép, ami mindent elmond az ellenzékről

Az alig egy százalékon álló törpepárt analfabéta akciója frappánsan összefoglalja a baloldal tökéletes dilettantizmusát, hiszen szemmel láthatóan még egy telefonos bejelentkezés kivitelezése is meghaladja Berkeczék értelmi szintjét. Kattints a képért, videóért!

Ennyibe fog kerülni idén a tanévkezdés

Az általános iskolás gyereket nevelő családok a tavalyi 64 ezer forint helyett idén átlagosan 54 ezer forintos kiadásra számítanak, viszont a középiskolás gyerekek iskolakezdése a tavalyi 61 ezer forint helyett idén 67 ezer forintba fog kerülni, és a felsőoktatásban tanulóknál is nőtt a várható kiadás.

A nemzetbiztonsági bizottság vizsgálhatja ki Vona és a Jobbik kapcsolatait a neonácikkal

Elképzelhető, hogy Vona Gábornak az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága előtt kell számot adnia arról, hogy egy horvát neonáci politikussal és annak pártjával működik együtt. Mint korábban írtuk, Vona Gábor és a Jobbik nemzetközi együttműködésbe kezdett Frano Cirkóval, a kétes hírű horvát neonáci politikussal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére