Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2017.11.14. 19:59

Már egymillió fölött a visszaküldött nemzeti konzultációk száma, Farage szerint Soros befolyása hatalmas Brüsszelben, a szög pedig a végén csak kibújt a jobbikos zsákból. Ezek a nap legfontosabb hírei.
Már egymillión túl a visszaküldött nemzeti konzultációk száma

A keddi összesítések alapján kiderült, hogy eddig már több mint egymillióan töltötték ki a konzultációs kérdőívet. Dömötör Csaba szerint még jó pár nap van a feladási határidőig, de  már így is jóval több mint egymillióan (egész pontosan 1 125 318-an) töltötték ki a Soros-tervről szóló kérdőívet. Az államtitkár köszönetet mondott azoknak, akik eddig kitöltötték a kérdőívet. A kérdésekre november 24-ig lehet válaszolni,  de nemcsak postai úton, hanem online is.

Farage szerint Soros befolyása hatalmas Brüsszelben

Nigel Farage brit EP-képviselő aggodalmának adott hangot azzal kapcsolatban, hogy Soros György alapítványának nagy a gazdasági befolyása Brüsszelben és, hogy a szervezet beavatkozik a nemzeti választásokba és népszavazásokba. A brit függetlenségi párt (UKIP) alapítója levelet is küldött azoknak az európai parlamenti képviselőknek, akik szerepelnek a Nyílt Társadalom Alapítvány „megbízható európai parlamenti partnerei” között.

Kibújt a szög a jobbikos zsákból

Apáti István jobbikos politikus a Szent Korona Rádió Sin City című műsorában hat évvel ezelőtt a zsidók gazdasági és politikai befolyása miatt aggódott. Akkor még nem volt annyira népszerű a cukisodás, mára vélhetően Vona Gábor kipenderítené a politikust, aki korábban úgy vélekedett, hogy kötelességének érzi elmondani, hogy "nyilván a zsidó gazdasági és politikai befolyás azért juthatott idáig, mert húsz éven keresztül a Jobbikot leszámítva az összes politikai párt meg az összes kormány ehhez asszisztált”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére