Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.11.22. 19:59

A Jobbik képtelen elengedni az iszlámot, ismét a muzulmánokkal példálózna; Soros eközben lefizette a fél nemzetközi médiát; Élete végéig börtönben marad a Balkán mészárosa. Az este legfontosabb hírei, csak itt a 888-on!
A Jobbik képtelen elengedni az iszlámot, ismét a muzulmánokkal példálózna

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője Molnár Zsolttal vitázott a tévében. Az egyik téma az volt, hogy fordult antiszemitából filoszemitává a Jobbik retorikája. Felmerült Vona Gábor azon korábbi kijelentése, amit az iszlámról mondott. Mirkóczki szerint a Jobbik elnöke akkor arról beszélt, hogy példát kell venni a muzulmánokról, mert ők nagyon ragaszkodnak a hitükhöz. Arra a felvetésre, hogy a pártelnök Izraelben járt-e már, Mirkóczki azt felelte: nem tud róla. Hozzátette: „coming outolok most egyet, én például szeretnék elmenni egy szentföldi zarándoklatra az életem során”. Megemlítette, szerinte Vona Gábor is szeretne kimenni Izraelbe, ha még nem járt ott.

Soros eközben lefizette a fél nemzetközi médiát

Nem bízta a véletlenre a függetlennek mondott tájékoztatást a milliárdos Soros György, hiszen neves tévé- és rádiócsatornák, print és online újságok nagyvonalú támogatásával biztosította azt. A spekuláns az elmúlt években több mint 48 millió dollárt költött az amerikai közvélemény hitelesnek mondott tájékoztatására, komplett újságíró-iskolákat vagy éppen az oknyomozó újságírást elősegítő képzéseket finanszírozott. Dollármilliók landoltak a Politico, a The New York Times, az ABC, a CNN, a BIZZ, a Times, az USA Today, a B1 és a Sky News kiadójánál is.

Élete végéig börtönben marad a Balkán mészárosa

A hágai Nemzetközi Törvényszék a szerdán első fokon meghozott ítéletében kimondta, hogy Ratko Mladic egykori boszniai szerb hadseregparancsnok bűnös háborús és emberiesség elleni bűntett vádjában, köztük népirtásban. A srebrenicai mészárlás legfőbb felelőse elleni 11 pontos vádiratban kétrendbeli népirtás, valamint háborús és emberiesség elleni bűncselekmények, egyebek mellett gyilkosság, deportálás, kényszerkitelepítés, üldözés, túszejtés szerepelt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére