Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2017.11.24. 19:59

Végre itt a hétvége, de elõtte még jelentkezünk a nap legfontosabb híreivel.
Szél Bernadett elutasította a koalíció ötletét

Az LMP miniszterelnök-jelöltje Kálmán Olga műsorában kategorikusan elutasította a Jobbik közeledését, és kijelentette, hogy nem szeretne Vona Gáborral koalícióra lépni. Mint mondta, a Jobbik jelenlegi átalakulása nem mondható sikeresnek, ráadásul az, hogy Vona Gábor külső hitelesítő tényezőkkel próbálja pártját szalonképessé tenni, szintén nem nevezhető megfelelő stratégiának.

Nem áldozzuk fel a kárpátaljai magyarokat a világpolitika oltárán

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Magyarország kitart azon álláspontja mellett, hogy Ukrajnának vissza kell vonnia a kisebbségek jogait sértő oktatási törvényt. Mivel Magyarország az egyik leghangosabb támogatója volt Ukrajna integrációs törekvéseinek, hátbaszúrásként élte meg az ukrán döntést. Magyarország addig nem hajlandó támogatni Ukrajna integrációs törekvéseit, ameddig a törvény nem kerül visszavonásra.

Brutális terrortámadás Egyiptomban

Több robbantásos merényletet követtek el Egyiptomban egy mecsetnél, a Sínai-félszigeten. A robbantást túlélőkre járművekből lövöldözni kezdtek. A támadásban az egyiptomi állami média szerint közel kétszázan haltak meg. Egyelőre nem ismert, hogy ki állhat a merénylet mögött.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére