Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2017.12.21. 19:59

Magyarország igaz, keresztény ország; Gázolásos merénylet volt Melbourne-ben; Merkelék rekordot döntöttek. A nap legfontosabb hírei.
Magyarország igaz, keresztény ország

A magyarok 77 százaléka szerint olyan kormányzásra van szükség, amely megvédi Magyarország keresztény gyökereit, értékeit. Ezt a szellemiséget a válaszadók többsége politikai attitűdöktől és vallási hovatartozástól függetlenül támogatja – olvasható a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásában.

Gázolásos merénylet Melbourne-ben

Szándékosan a járókelők közé hajtott egy gyalogátkelőn egy autós csütörtökön Melbourne-ben a délutáni csúcsforgalom idején. "Az elkövető afgán származású ausztrál állampolgár volt" — közölte sajtótájékoztatóján a rendőrség. A gázolásban tizenkilencen sérültek meg. Korábbi értesülések szerint a gázolás után tizenhárom – más források szerint tizennégy – sérültet szállítottak kórházba, többek állapota súlyos.

Merkelék rekordot döntöttek

Merkelék megegyeztek a szociáldemokratákkal abban, hogy január 7-én folytatják a koalíciós tárgyalásokat. Ilyen hosszú kormányalakítás a második világháború óta nem volt Németországban. A német választás szeptember 24-én zajlott le, az úgynevezett szondázó egyeztetések pedig a választások utáni 104. napon kezdődtek, így Merkelék újabb rekordot döntöttek. Négy évvel ezelőtt, 2013-ban 86 nap alatt sikerült kormányt alakítaniuk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére