Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.01.16. 19:59

Kedden beindult a Soros-hálózat lejáratógépezete, Brüsszelrõl pedig kiderült, hogy még mindig az európai terrorizmus fõvárosa. A nap legfontosabb hírei.
Újabb Soros-szervezet indított támadást Magyarország ellen

Kovács Zoltán a szervezet politikai jogok és a szabadságjogok állapotával kapcsolatos jelentéséről kedden az MTI-nek azt mondta, ismerve a szervezet finanszírozási hátterét, teljesen nyilvánvaló, hogy egy újabb Soros-szervezet intézett nyílt támadást Magyarország ellen. A szóvivő azt mondta, a Freedom House módszertana, eljárása politikailag motivált. Az értékelés is politikai, az Soros Györgyhöz, illetve azokhoz a liberális körökhöz kötődik, amelyekkel ideológiai és politikai értelemben vitában áll Magyarország – tette hozzá.

Soros Györgyöt fényezte a Financial Times

Soros Györgyről és tevékenységének megítéléséről közölt egy nagyobb írást keddi nyomtatott kiadásában a Financial Times. A londoni lap megszólaltatta Kovács Zoltán magyar kormányszóvivőt, valamint Eli Hazant, a Likud izraeli kormánypárt külkapcsolatokért felelős igazgatóját is, akik szerint Soros a választások megnyerése nélkül akarja az egyes országokban a politikai akaratát érvényesíteni. A további részletekről ITT olvashattok.

 

Brüsszel még mindig a terrorizmus európai fővárosa

A brüsszeli ügyészség tavaly 802 új nyomozást indított terrorizmussal összefüggésben. Az ügyek száma nagyjából megegyezik az azt megelőző évek adataival – közölte a La Libre Belgique című belga napilap kedden. A belga napilap a szövetségi ügyészségre hivatkozva korábban arról írt, hogy 2015-ben azért ugrott meg jelentősen az új ügyek száma, mert ekkor indultak a legtöbben Szíriába, hogy ott csatlakozzanak az Iszlám Állam terrorszervezethez.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére