Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2018.01.22. 19:59

A nap legfontosabb hírei.
Fucsovics Márton hősiesen küzdött Federerrel

Roger Federer 6:4, 7:6, 6:2-re nyert Fucsovics Márton ellen az Australian Open nyolcaddöntőjében. A magyar teniszező az első két szettben jól, helyenként kimondottan szépen játszott. 1984 óta nem ért el ilyen jó eredményt magyar férfi teniszező Grand Slam-tornán.

Simicska az LMP-ből is csicskapártot csinált

A hétvégén kiderült, hogy Hadházy Ákos – az LMP társelnöke – Simicska embere. A Riposton most fotók is megjelentek, amelyeken Hadházy és Vona Gábor látható, amint egy közös találkozóról távoznak. A két politikus Simicska embereivel egyeztetett. Az oligarcha lényegében mindkét pártot felvásárolta.

"Merkel az európai kormányfők élőhalottja"

Michael Paulwitz német publicista meglátása szerint Angela Merkel egyre több szövetségesét veszíti el, a német politikai diskurzus pedig egyre inkább jobbra tolódik, ami nem teszi lehetővé, hogy egy hozzá hasonló személy kerüljön a CDU élére. Mint ismert, Németországban szeptember 24-én került sor a szövetségi parlamenti választásokra, azonban Merkelnek azóta sem sikerült kormányt alakítania. A szerző szerint már az is kérdéses – ha létrejön –, hogy mégis meddig marad életképes ez az összezsugorított nagykoalíció, amire pusztán a túlélésért való küzdelem miatt kerülhet sor.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére