Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2018.02.22. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.
Megvan az első aranyérmünk a téli olimpiák történetében

A Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang, Liu Shaolin Sándor összeállítású magyar csapat fantasztikus versenyzéssel aranyérmet szerzett a férfi 5000 méteres rövidpályás gyorskorcsolyaváltók csütörtöki döntőjében a phjongcshangi téli olimpián. Ez Magyarország történetének első téli olimpiai elsősége, és 1980 óta az első dobogós helyezése. Hajrá, magyarok!

Václav Klaus: „Európának szüksége van Orbán Viktorra”

Az egykori cseh államfő a 888.hu-nak adott interjújában elmondta, hogy nézetei megegyeznek Orbán Viktor politikájával a bevándorlás kérdésében. Václav Klaus szerint a magyar miniszterelnök egyedi Európában, hiszen egyedülálló többség és egység áll mögötte a saját hazájában. A közelegő választások kapcsán a volt államfő leszögezte, reméli, hogy Orbán Viktor megtartja majd pozícióját, ugyanis ez nemcsak Magyarország, hanem Európa számára is fontos: „Európának szüksége van Orbán Viktorra” – jelentette ki Václav Klaus.

Magyarországnak új szövetségese van a migráció elleni küzdelemben

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön ausztrál kollégájával egyeztetett Budapesten. A külügyminiszter a sajtótájékoztatón kiemelte: annak dacára, hogy Magyarország és Ausztrália földrajzi fekvése, történelme és társadalmi berendezkedése eltérő, az illegális migráció alapkérdéseinek megítélésben teljesen egybeesik az álláspontjuk. Julie Bishop ausztrál külügyminiszter hozzátette, hogy szoros a kapcsolat Magyarország és Ausztrália között, a V4-ek pedig fontos álláspontot képviselnek az Európai Unión belül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére