Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bertha László

2018.04.20. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei!
Orbán: Soros nem fogja elfogadni a választások eredményét

Zsinórban harmadszor szerzett kétharmadot a Fidesz-KDNP az országgyűlési választásokon. Orbán Viktor szerint mindez arról árulkodik, hogy a választópolgárok elsöprő többsége és az ország vezetői egy húron pendülnek Magyarország legfontosabb kérdéseivel kapcsolatban. Orbán Viktor ugyanakkor figyelmeztetett: Soros György és a szervezetei nem fogják elfogadni a választások eredményét. „A gondolkodásmódjuk új utakat fog találni, vannak olyan spekulánsok, akik nyerészkedni akarnak Magyarországon, és bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot” – jelentette ki a miniszterelnök, aki emellett a legfontosabb kihívásnak a demográfia kérdését nevezte.

Sok múlik a Stop Soros törvény elfogadásán

Soros György magyarországi Nyílt Társadalom Alapítványa csak azután dönt Magyarországon maradásáról vagy esetleges távozásáról, hogy az Országgyűlés jóváhagyja a nem kormányzati szervezetekre (NGO) vonatkozó törvénytervezetet – jelentette ki Csontos Csaba alapítványi szóvivő. Emiatt tehát sok minden múlik a Stop Soros törvény elfogadásán, azonban ettől függetlenül is számos Soros által finanszírozott szervezet maradhat Magyarországon. A Soros-szervezet szóvivője egyelőre azt sem erősítette meg, hogy az alapítvány valóban Budapestről Berlinbe költözik-e.

Brüsszel a nyáron el akarja fogadtatni a migránskvótát

Brüsszelben júliusra tető alá akarják hozni a kötelező betelepítési kvóta javaslatát – jelentette ki Hollik István. A KDNP-s politikus ezen megállapítását brüsszeli és európai politikusok csütörtöki nyilatkozataira alapozta, megjegyezve: miután Soros György ismét Brüsszelben tárgyalt, Dimitrisz Avramopulosz migrációs biztos megüzente, hogy meg akarják győzni azokat a tagállamokat is, amelyek elutasítják a kvótát. Hollik hozzátette, hogy Emmanuel Macron francia elnök és az ENSZ ugyancsak a migránsok kötelező kvóták szerinti elosztását sürgette előző nap.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére