Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth József György

2018.07.25. 19:59

Ez történt ma.

A nap híre, hogy "kifogástalan magaviselete" miatt engedték ki Marian Cozma egyik gyilkosát, Sztojka Ivánt a börtönből. A legnagyobb titokban hagyta el a szombathelyi börtönt múlt héten Sztojka Iván – értesült a Bors. Így a férfi négy évvel korábban szabadult. A 888 jogosan tette fel ezért a nap folyamán a kérdést: Sztojka még egy tárgyalóteremben sem tudott viselkedni, akkor a börtönben hogyan? Az üggyel kapcsolatban EZT A CIKKET mindenképp olvasd el!

A nap felfedezése, hogy hosszú idő után először vizet találtak a Marson. A húsz kilométer átmérőjű, vélhetően sós vizű tó mintegy 1,5 kilométerrel a bolygó déli sarki jégsapkája alatt található a Science című tudományos lapban szerdán közölt tanulmány szerint. Ez lehet az első stabil folyékony víztest, melyet valaha felfedeztek a Marson. Egy lépéssel közelebb jutottunk ahhoz, hogy megtudjuk van-e élet a Marson.

Két kiváló véleménycikk is jelent ma meg a 888-on, az egyik Megadja Gábor, a másik Pozsonyi Ádám tollából. Mindkettőt szívből ajánljuk elolvasásra!

Mindemellett Gellért újabb kiváló videóval jelentkezett. IDE KATTINTVA megnézhetitek.

A nap kattintós híre, hogy egy egész kontinens mondott nemet az ENSZ migrációs csomagjára. Érdekes sztori, amiről ITT OLVASHATTOK.

Mindeközben teljes gőzerővel dübörög a Tusványos, rengeteg program és érdekes előadás várja a héten a bálványosi szabadegyetemre látogatókat. Szombaton Orbán Viktor tart előadást, és mint ahogy azt tudjuk, amit Tusnádfürdőn mond a miniszterelnök, az a világpolitikában köszön vissza.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére