Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2018.09.03. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on.

A nap talán egyik legfontosabb híre, hogy a cseh kormányfő, Andrej Babis is úgy látja, hogy a bevándorlásellenes és a bevándorláspárti erők, vagyis Orbán Viktor és Emmanuel Macron küzdelméről fog szólni a jövő évi EP-választás. Vagyis szerinte is a migráció lesz az európai választás meghatározó témája. Babis lapinterjújában azt is elmondta: a magyar kormányfő volt az, aki először megállította az illegális migrációt.


Reggel a Magyar Idők egyik cikkének köszönhetően felröppent a hír, hogy a munkaerőhiány miatt újra a kormány asztalára kerülne a vasárnapi boltzár kérdése. A kormány ezt a nap folyamán cáfolta, a magyarok ugyanis nem értenek egyet a vasárnapi boltzár ötletével.


Brutális ügyben hirdettek ítéletet hétfőn Németországban. Abdul D. illegális bevándorló tavaly decemberben gyilkolt meg egy kiskorú lányt Kandel városában. A bíró az ítélethirdetés során megállapította a migráns bűnösségét, továbbá nyolc és fél év letöltendő börtönre ítélte.


Egészen abszurd ötlettel állt elő a német belügyminisztérium: szerintük "németesíteni" kellene az iszlámot. Az a céljuk, hogy a muszlimokat, illegális bevándorlókat vallásgyakorlásukban ne befolyásolhassák a kibocsátó országaik.


Bár a hétvégén szó volt róla, és Emmanuel Macron is nagyon szerette volna, de most kiderült: Daniel Cohn-Benditből mégsem lesz miniszter Franciaországban.


És ha már Macron szóba került: Forisek  kolléga elképesztő cikkben foglalta össze, mekkora pancser a francia köztársasági elnök, mert hát a sikerek helyett eddig csak kudarcok vannak.


Szeretnénk még egy cikket ajánlani: egy interjút Póka Egonnal, a legendás basszgitárossal, a Kőbányai Zenei Stúdió művészeti szakiskola vezetőjével. Kultúrmarxizmus helyett:

Kultúrjobb!
Illetve ma hivatalosan is bemutatkozott két új kolléga: Csordás Bettina és Horváth Tamás, akik mostantól erősítik a csapatunkat.
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére