Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.10.01. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Idén is lesz nyugdíjprémium-kifizetés, és minden számítás szerint nagyobb lesz, mint legutóbb volt – közölte Orbán Viktor hétfőn az Országházban, az Idősek Tanácsa ülésén. A kormányfő beszámolt továbbá a testület tagjai előtt arról, hogy ebben az évben eléri a 230 ezret azoknak a nőknek a száma, akik igénybe vették a 40 évnyi munka utáni nyugdíjba vonulás lehetőségét. a Mint mondta, helyre kell állítani a többgenerációs családban való gondolkodási modellt Magyarországon.


Kilépett az LMP-ből Szél Bernadett, aki tavasszal még miniszterelnök szeretett volna lenni. Az LMP társelnöke hivatalos Facebook-oldalán jelentette be a hírt, a posztban az olvasható, hogy Szabó Szabolcs is kilép a pártból. Szél Bernadett a jövőben független képviselőként kíván tovább dolgozni. Döntését az LMP tudomásul vette.


Kikerültek a Nobel-békedíjra esélyesek nevei. Több híres politikus és vezető is megtalálható a listán, így az amerikai és az észak-koreai elnök, továbbá a görög és a macedón kormányfő is szerepel az esélyesek között. A Nobel-békedíj kitüntetettjét pénteken, Oslóban fogják kihirdetni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére