Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Sümeghi Lóránt

2018.11.13. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.

Napra pontosan három évvel ezelőtt, a 2015. november 13-i párizsi merényletek estéjén három, testén robbanóövet viselő terrorista hatolt be a Bataclan koncertterembe, ahol az Eagles Of Death Metal adott koncertet. A merénylők akkor azonnal tüzet nyitottak, és 90 embert megöltek. A támadással egy időben a Stade de France nemzeti stadionnál és belvárosi kávéházak teraszain másik két terrorkommandó további 40 embert ölt meg.

Ha már Franciaország, akkor érdemes megemlíteni, hogy Donald Trump amerikai elnök "finoman" helyretette a kissé szereptévesztésben lévő Emmanuel Macront, miután a francia elnök azt mondta, hogy csak Franciaország védhetné meg Lengyelországot és Magyarországot egy katonai konfliktus esetén.

Hazai vizekre evezve érdemes megjegyezni, a baloldali, a jobbikos és az indexes maffia jelentgető brigádjai nagy sikert könyvelhettek el a mai napon, ugyanis Megadja Gábor 888-as Facebook-oldalát törölték Zuckerbergék. Az ok egészen szürreális.

Végezetül pedig újabb vihar a ballibsik bilijében, ugyanis beszólt Mesterházy Attila Karácsony Gergelynek. Bár még el sem kezdődött az európai parlamenti választás kampánya, az ellenzéki pártok között kiújulni látszik a vita az önálló vagy közös indulásról.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére