Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.11.16. 19:59

Ez történt a mai nap.

A mai napon a legfőbb hangsúlyt a közép-európai együttműködés kapta. A magyar kormányfő Dunaszerdahelyen beszélt erről, a Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén, míg Szijjártó Péter Prágában, ahol Tomás Petrícek cseh külügyminiszter látta vendégül. Orbán Viktor és Szijjártó Péter is leszögezte: az együttműködés felerősíti a közép-európai népek hangját, még Brüsszelben is.


Kaliforniában elképesztő pusztítást vitt végbe az erdőtűz, és a nyáron Görögországban is pusztítottak a lángok. Az egyre inkább megszaporodott erdőtüzek jelenségéről beszélgetett Tóth Dalma kolleginánk Horváth Iván erdőmérnökkel, és többek között megtudtuk azt is, Magyarországot mennyire fenyegetik az erdőtüzek. Az interjút ITT olvashatjátok.


Ismét lecsapott a Facebook, ezúttal Horváth Zsófia munkatársunkat tiltotta a közösségi oldal három napra "gyűlöletbeszéd" miatt. Az eset rávilágít arra: aki azt gondolja, hogy nincs liberális véleménydiktatúra, vagy nem létezik a jelentgetés kultúrája, az tévedésben él. A cenzúragépezet él és virul.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére