Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2018.12.13. 19:59

Nézzük, mi is volt ma.

A mai nap legfontosabb hírei közül kiemelkedik, hogy Orbán Viktor levelet írt Emmanuel Macronnak. A miniszterelnök a Strasbourgban elkövetett terrortámadás kapcsán a magyar emberek nevében részvétét fejezte ki az áldozatok családjainak, a sebesülteknek pedig gyors felépülést kívánt. Orbán Viktor a levélben azt írta, meggyőződése, hogy az elkövetők nemcsak Franciaországot és a francia embereket, hanem a kontinensünket egységbe kovácsoló európai és keresztény kultúrát vették célba.

Ha esetleg lemaradtál róla, beszámoltunk egy kiváló könyvről és annak bemutatójáról is. Schlett István művéről szóló cikkünket ITT tudod elolvasni. 

A mai nap folyamán több ízben is beszámoltunk a tegnap esti balliberális tüntizésről, ahol 

A tegnap esti eseményeket talán EZ a galéria mutatja be legjobban, nézzétek!

A sok belföld után egy kis külföld

Brüsszel ismét a legpitiánerebb énjét mutatja, hiszen mára kiderült, az a tervük, hogy bizonyos, például jogállamisági feltételekhez kötnék az unió tagállamainak megítélt közösségi források kifizetését a 2021-2027 közötti költségvetési ciklusban. Azaz a Sargentini-félék által összetákolt kamujelentések alapján döntheti majd el az unió vezetése, kinek mennyit utalnak ki, tehát így akarják zsarolni a nemzetállamokat. A kvótákról sem mondtak le, EBBEN a cikkben írtunk arról, hogy az EP elnöke szerint itt az idő, hogy új javaslatot vegyen fontolóra az Európai Parlament, amely általános szabályként határozná meg a migránsok tagországok közötti szétosztásán alapuló kötelező szolidaritási kvótamechanizmust.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére