Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth Tamás

2019.01.09. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Rögtön egy jó hírrel indult a nap, Brazília immáron hivatalosan is kilépett az ENSZ migrációs csomagjából. A január elsején hivatalba lépő jobboldali elnök, Jair Bolsonaro ezzel betartotta ígéretét, ugyanis ezt megelőzően többször is hangsúlyozta, hogy hibás döntésnek tartja, hogy az előző brazil kormány aláírta az illegális bevándorlást legálissá tévő paktumot. Bolsonaro lépését hazánk külgazdasági és külügyminisztere, Szijjártó Péter is üdvözölte.

A nap talán legsokkolóbb híre, hogy a két skandináv lány lefejezést végrehajtó, és az esetet kamerával rögzítő humanoid lények korábban egy brit állampolgárt is meg akartak gyilkolni. Az egyedül túrázó európai férfi életét végül az mentette meg, hogy azt mondta a muzulmán terroristáknak, hogy ő maga is az iszlámban hisz.

Alighanem sokunkat töltötte el megelégedéssel, hogy Románia leggazdagabb embere, a korábbi kiváló teniszező, Ion Tiriac újfent kiállt a magyar miniszterelnök mellett. Tiriac szerint "Románia legnagyobb problémája, hogy nincs olyan kaliberű politikusa, mint Orbán Viktor".

A nap leggyalázatosabb kijelentése Mirkóczki Ádám Jobbik-szóvivő száját hagyta el. A csicskapárt politikusával a Magyar Narancs készített interjút, mely teljes terjedelmében a holnap megjelenő újságban lesz olvasható, de a lap internetes oldalára felkerült előzetesből kitűnik, hogy Mirkóczki szerint a szemkilövető Gyurcsány-kormány a demokrácia aranykora volt a jelenhez képest.

S ha már Gyurcsány, a bukott exminiszterelnököt az Országgyűlés éttermében kapták lencsevégre, ahogy a 780 forintos menüre várakozik. Ezzel az ellenzék újfent bizonyította álszentségét, hiszen éppen ők voltak azok, akik a napokban a parlamenti menzánál drágább étlappal rendelkező Karmelita menza „túlságosan olcsó” kínálata miatt sivalkodtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére