Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.01.29. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a mai nap folyamán leszögezte: Magyarország NATO-tagállam és az Amerikai Egyesült Államok szövetségese. Mint mondta, a nemzetközi és a magyar sajtóban álhírek jelentek meg Magyarországgal kapcsolatban; ezek célja, hogy zavart keltsenek az Amerikai Egyesült Államok külügyminiszterének közelgő budapesti látogatása előtt.

Érdemes megemlíteni a mai nap hírei között a magyarellenes Judith Sargentini nevét. A magyar kormány képviselői nem vesznek részt a Judith Sargentini által Magyarország ellen szervezett legújabb uniós parlamenti vitán, ami érthető is, hiszen valójában nem jogi vagy politikai vitáról van szó, hanem a bevándorláspártiak brüsszeli kampányrendezvényéről. Érdemes amúgy megjegyezni, hogy  Sargentininél kettőn áll a vásár, ha jogokról van szó: a a zöldpárti politikus a magyar jogállamiságról tartott előadást Amszterdamban. Az eseményre hiába regisztrált az ECHO TV stábja, biztonsági őrök vezették ki munkatársukat.

Végezetül pedig: Soros György aktivizálta magát, nekilátott az EP-választási kampányának. Ennek érdekében megvásárolta Lengyelország egyik legnagyobb rádióját. Az amerikai milliárdos az általa kitartott cseh SFS Venture segítségével kaparintotta meg a Radiozet-et, amely ezentúl az ő médiabirodalmának lesz a lengyelországi zászlóshajója.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére