Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2019.03.25. 19:59

A nap legfontosabb hírei!

A hétfői napot is uralták még a vasárnapi Magyarország–Horvátország Eb-selejtezővel kapcsolatos írások. Mint ismert, a magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes horvátokat. Ezzel kapcsolatban született nálunk véleménycikk, illetve közöltünk érdekes nézettségi adatokat is.

Orbán Viktor miniszterelnök fogadta Budapesten Yoram Hazony konzervatív írót, filozófust. Hazony könyvéről korábban már írtunk, a szerző egyben a jeruzsálemi Herzl Intézet elnöke, akinek A nacionalizmus erénye című könyve elnyerte a 2019-es év Konzervatív Könyve díját.

Bemutatta az EP-választási programját a német kormánypárti unió, a CDU és a CSU pártszövetség. Manfred Weber szerint a legfőbb célja a pártoknak, hogy harcoljanak a nyílt társadalomért és egyben a nacionalizmus ellen.

A Parlamentben sem volt unalmas a nap: dacára minden nyomásgyakorlásnak, Magyarország az ENSZ globális migrációs csomagjának egyetlen pontját sem hajtja végre – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére