Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2019.06.14. 19:59

A nap legfontosabb hírei a 888-on.

Orbán Viktor reggel a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy szerinte fontos, hogy a jövőben ne a brüsszeli bürokraták határozzák meg Európa jövőjét. A miniszterelnök a leszögezte, hogy olyan irányba kell terelni az Európai Uniót, mely a migráció megállítása mellett tiszteletben tartja a nemzeteket, kiemeli a keresztény kultúra megőrzésének fontosságát és a tagállamok gazdaságpolitikai függetlenségét.

Németországban közben a filmipar egy kisváros lakóit zsarolja, hogy ne az AfD-re szavazzanak. A zsarolásban részt vesz Hollywood is, valamiért nagyon fontos számukra, hogy ne bevándorlásellenes politikus vezesse Görlitz városát.

A nap legfelháborítóbb híre mégsem a megzsarolt kis német város esete, hanem az, hogy idő előtt szabadul a börtönből az egyik olaszliszkai gyilkos. Arról, hogy ez hogy történhetett meg, itt olvashatsz.

Délután elfogták azt az ózdi nőt, aki szerdán egy kockakővel agyonütött egy teknőst a budapesti állatkertben. A nő állatkínzásért felel majd a bíróságon.

Végül egy fontos évforduló: három évvel ezelőtt győzött a magyar válogatott Ausztria ellen a labdarúgó Eb-n Bordeaux-ban. Reméljük jövőre Budapesten is átélhetünk valami hasonlót.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére