Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.06.20. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabbak.

Jó estét, igazán nyári napon vagyunk túl. Egyrészről ma is hőség volt, aztán még zápor is esett, szóval itt a nyár. Ennek másik egyértelmű jele, hogy itt az uborkaszezon, ilyenkor jóval nehezebb összeszedni a fontos híreket.

Pörge kollega reggel arról írt, hogy az elsüllyedt Hableány ügyében a hatóságok újabb bűncselekmény, cserbenhagyás és elsősegélynyújtás elmulasztása ­miatt is nyomoznak. A részleteket ITT találod. Napközben aztán tovább foglalkoztunk Angela Merkellel is, aki a német himnusz alatt lett rosszul a napokban. Német orvosok szerint keringési zavarok okozhatták, hogy a kancellár megállíthatatlanul remegett, míg ment a német himnusz.

Napközben aztán írtunk Cseh Katalinról, a Momentum EP-képviselőjéről is. A politikus nemrég úgy kardoskodott a klímavédelem mellett, hogy ő aztán nem utazik repülővel, erre tegnap már amiatt panaszkodott, hogy nem tud hazarepülni.

Ami külpolitikában fontos, hogy nem lesz meg a magyar választókat lenéző Manfred Weber többsége, miután a szociáldemokraták és a liberálisok is jelezték, hogy nem támogatják a néppárti csúcsjelöltet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére