Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma

888.hu

2020.08.22. 19:59

Magyarországon 35 újabb állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 830-ra nőtt az aktív fertőzöttek száma. A járvány továbbra is jelen van és több országban erősen terjed, ezért a járványügyi készültség továbbra is érvényben van. Horvátországban a negyedik egymást követő napon döntött rekordot az újonnan azonosított koronavírus-fertőzöttek száma, meghaladva a háromszázat – derült ki a válságstáb szombati jelentéséből. Csehországban pénteken az ötszázat is meghaladta a napi megbetegedések száma, az aktív betegek száma jelenleg meghaladja az ötezret. Már 22 951 020 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 799 300, a gyógyultaké pedig 14 713 991 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szombat reggeli összesítése szerint.

Bár a baloldal számára láthatatlan, de csökkent az elkerülhető halálozások aránya az Eurostat adati szerint.

Összességében több mint egyhavi fizetésnek megfelelő összeggel emelkedik 2021 júliusától a hat hónapon át járó csecsemőgondozási díj (csed) – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) helyettes államtitkára szombaton.

Harminchárom olyan állami támogatás működik, amely a családokat segíti, az ingyenes tankönyvektől és a támogatott gyermekétkeztetéstől a családi adókedvezményen át a családok otthonteremtési támogatásáig

– sorolta Sölch Gellért.

Magyarország népesedéspolitikáját Matteo Salvini, a Liga vezetője is elismerte a Comunione e Liberazione olasz katolikus mozgalom Riminiben zajló találkozóján péntek este.

Ma került volna megrendezésre a Budapest Pride – ennek kapcsán újabb baloldali vezetőségű városházán jelent meg a szivárványos zászló. Ezúttal az I. kerület polgármestere, V. Naszályi Márta érzett késztetést arra, hogy kitűzze a homoszexuálisok jelképét, méghozzá a magyar zászló felé. Ujhelyi István MSZP-s EP képviselő sem szeretett volna kimaradni a provokálásból, ezért gyorsan beállt a sorba, sőt, megpróbált túl tenni mindenkin, ugyanis egész Magyarországot szivárványszínbe borította.

Egyhangú szavazással újra Toroczkai Lászlót választották meg a Mi Hazánk elnökének, aki nem köntörfalazott a szivárványos zászló kitűzések kapcsán alkotott véleményét illetően.

Eközben a Betyársereg megtalálta a zászlógyalázókat, akik leszedték a Lánchídról, majd a Dunába dobták a magyar zászlót. A fiatalok egy videóban kértek bocsánatot.

Úgy tűnik, mintha a baloldalon már megszületett volna a megállapodás arról, hogy vállalják a vállalhatatlant, és továbbra is támogatják Bíró Lászlót, aki inkább mentegetőzik és pofátlanul azt írja a közösségi oldalán, hogy hisz a megbocsátásban. Mindezek mellett úgy néz ki, van rá esély, hogy az ellenzék elviszi a kétharmadot októberben, vagyis nyerni tud a motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc választókerületében, és ezzel formálisan megszüntetheti a Fidesz-KDNP kétharmadát a parlamentben. A választásig két hónap van hátra, körzetről körzetre végignéztük a választókerületet. Meglepő dolgokra bukkantunk.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére