Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Forrásokat vonna el az EU a gyermekvédelmi törvény miatt, népszavazást kezdeményez a kormány

888.hu

2021.07.21. 19:59

A baloldal a népszavazást támadja, félszáz szabadstrand várja a nyaralókat a Balatonnál.

 

Orbán Viktor a közösségi oldalán jelentette be, hogy a kormány öt kérdésben is kikéri az emberek véleményét a népszavazás keretében.

Hangsúlyozta, hogy

a magyar törvények nem engedik a szexuális propagandát az óvodákban, az iskolákban, a televíziókban és a reklámokban”.

Látható, hogy az Európai Unió, ugyanúgy, mint a migráció kérdésében, az ideológiai nyomást és tartalmat szuverenitássérelem és hatáskörelvonás árán is meg akarja valósítani. Legújabban azt állítják, hogy a családpolitika, a gyermekek jogaira vonatkozó szabályozás, illetve a köznevelés ügye valójában nem is tagállami hatáskör – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

A baloldal ezzel szemben nem kíváncsi az emberek véleményére, a Demokratikus Koalíció például közleményben támadta meg a gyermekvédelmi népszavazást, amit Orbán Viktor ma jelentett be a közösségi oldalára feltöltött videóban.

Bár az elmúlt tíz évben százalékarányosan nem változott a tó körüli szabadstrandok aránya, a baloldal előszeretettel állítja ennek az ellenkezőjét, illetve beszél irreális balatoni árakról. A Magyar Nemzet szerdai számában közölt részletes összeállítást a valós helyzetről.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére