Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hallgat a holdudvar, már a baloldali jogász is arra kérte az ellenzéket, hogy ne csapják be egymást

888.hu

2022.02.20. 19:59

Bayer: Én azt gondolom, elérkezett a világvége.

 

Eltelt egy hét. A baloldali értelmiségieknek, megmondó embereknek, művészeknek és mindenkinek lett volna ideje kiállni Márki-Zay Péter azon kijelentése ellen, amelyben arról értekezett, hogy a balodali összefogás a kommunistákat és a fasisztákat is képviseli. Hiába vártam, ez mégsem történt meg.

 

A Mediaworks Hírcentrum legújabb videójában egy újabb balos hazugságot lepleztek le.

 

Az ellenzéki sajtó is bevette azt a kamut, hogy mivel Cseh Katalin jelentését elfogadta az Európai Parlament, így az önkormányzatok ezután közvetlenül is pályázhatnak uniós forrásokra. Karácsony Gergely is ezen örömködött. Az igazság: egy saját kezdeményezésű EP-jelentés nem minősül uniós jognak, nincs kötőereje.

 

A Mediaworks egyik legújabb videójában Bayer Zsolt beszél az Amerikai Egyesült Államok Nukleáris Hivatalának új vezetőjéről. Joe Biden új vezetőt nevezett ki az Amerikai Egyesült Államok Nukleáris Hivatalának élére. Igen ám, de az új vezető azt is elmondta már magáról, és számos fénykép tanúskodik erről a szokásáról, hogy ő a szexnek ezt a kicsit bizarr, ilyen szado-mazósba meg kikötözősbe hajló módját szereti, ráadásul az a kedvence, hogyha a partnerei kutyának vannak öltözve, és ő pórázon sétáltatja őket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére