Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hosszú napon vagyunk túl: 500 ezer forintot kapnak az egészségügyi dolgozók, Orbán Viktor kettesbe tette a Néppártot

888.hu

2020.04.03. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Reggel jött a hír, hogy 623-ra nőtt a koronavírussal fertőzöttek száma Magyarországon, illetve újabb 5 idős krónikus beteg hunyt el.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió reggeli műsorában bejelentette:

  • minden egyes emberéletért harcolnunk kell,
  • jövő héten döntenek a jelenleg elrendelt kijárási korlátozás meghosszabbításáról,
  • a kormány járványügyi alapot állít fel, amelyből minden egészségügyi dolgozó 500 ezer forintnyi pluszjuttatást kap.

Orbán Viktor: a neheze még előttünk van

Szerdán dönt a kijárási korlátozás esetleges meghosszabbításáról az Operatív Törzs jelentése alapján a kormány, jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádiónak adott interjújában. A kormányfő közölte, minden egyes emberért meg fognak harcolni, de mivel vakcina hiányában a járvány nem számolható fel, a továbbiakban is a terjedés lassítása a cél.

A fontos bejelentések mellett a kormányfő keményen kettesbe tette angol nyelvű levelében a járvány idején kizárással fenyegetőző Néppártot.

Orbán Viktor kijelentette:

Nehezen tudom elképzelni, hogy bármelyikünknek van ideje arra, hogy fantáziálgasson más országok törekvéseiről. Ez drága luxus napjainkban.

 

A budapestiek a közösségi oldalon lázadtak fel közben a BKV ellen, ugyanis a tömegközlekedési vállalat bizonyos járatokat mára sűrített a szerdán bevezetett új menetrendhez képest, ez azonban egyáltalán nem elégítette ki az utazókat.

Egy dolog csendül ki a hozzászólásokból: a mélységes elégedetlenség Karácsony Gergellyel és a budapesti közlekedés szervezőivel szemben.

Kérjetek bocsánatot: „Amit csináltatok, az már közveszélyokozás„

Úgy magyarázkodnak, hogy április 6-tól, hétfőtől indulnak újból tanszüneti menetrend szerint a járatok. Mint mondják, az április 1-jén életbe léptetett új menetrenddel és annak korrigálásával a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) célja az volt, hogy a nemzetközi gyakorlatban is használatos, 30 százalékos telítettségi mutatót alkalmazhassanak a járműveken.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére