Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kitört a háború, a baloldal pedig minket is belesodorna

888.hu

2022.02.24. 20:00

Mai híreinkből röviden.

 

Ma reggel kitört a háború az oroszok és az ukránok között. A konfliktus fejleményeit követheti folyamatosan frissülő cikkünkben.

Márki-Zay Péter elragadtatta magát és a probléma ebben az, hogy ez már a sokadik ilyen elragadtatása. Ha egy ilyen ember lenne Magyarország miniszterelnöke, akkor könnyen belekeveredhetnénk egy háborús konfliktusba az ő hozzá nem értése miatt – mondta el Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója az Origónak adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy a baloldal katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába. Kiszelly Zoltán szerint a legfontosabb, hogy a béke megmaradjon, tehát, hogy mielőbb rendeződjön a konfliktus, és miután egy szomszédos országról van szó, ezért ez Magyarország érdeke is.

 

Kiderült azonban ma az is, hogy egy MSZP-s politikusnak bizony vaj lehet a füle mögött.

A Magyar Nemzet birtokába jutott vallomás szerint Horváth Csaba, Zugló szocialista polgármestere az a személy, aki miután a kerületi parkolási bevételekből realizált nyereség felét elkérte magának és társának, még három alkalommal hárommillió forintot követelt és kapott külön. Cserébe azt ajánlotta fel, hogy ha főpolgármesterré választják, akkor meghálálja. Az összegeket a XIV. kerületi parkolási cég egyik vezetője egy Kálvin téri kávézónál adta át.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére