Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Márki-Zay Péter gyermekvédelmi törvényt is eltörölné, így lett karácsonyi vásárból fényvásár

888.hu

2021.12.01. 19:59

Mesekönyvet írt egy konzervatív újságíró egy fiúról, aki rozmárnak képzeli magát.

 

Ezt is megéltük. A karácsonyi vásárokat átnevezték fényvásárra és mesevásárra, most pedig kaptunk a norvégoktól egy meleg mikulást. De sajnos a woke kultúrának köszönhetjük azt is, hogy a transznő és egy afgán hölgy is versenyzett a Miss USA címért.

Ezek mellett viszont az amerikai jobboldal is próbál görbe tükröt tartani társadalom számára,

hiszen egy amerikai újságíró egy kisfiúról írt cikket, aki rozmárnak képzeli magát.

Sőt, még a balos propaganda gépezetbe is néha-néha becsúszik egy kis önbecsülés, hiszen felfüggesztették a CNN propagandistáját, mert kiderült, testvére vádlóiról akart infót szerezni.

Most egy kicsit evezünk magyar vizekre, hiszen itthon is sűrűsödnek a dolgok: Jakab Péterről már lassan a pártja is lemondana, mivel úgy nézz ki hogy eddig se ő vezette a pártot. De Márki-Zay Péterről is érdekes dolgok derültek ki, ő a gyermekvédelmi törvényt törölné el. Ezzel szemben az országgyűlés úgy döntött, hogy az emberek véleményére támaszkodik a kérdésben.

A baloldali agymenése nem állt meg itt a mai nap hiszen a gyermekvédelmi törvényen kívül az alkotmányozásba is belenyúlnának, legalábbis legújabb nyilatkozataik alapján. Viszont ha már baloldalról van szó, Karácsony se maradhat ki a sorból, hiszen a Városháza-ügy legújabb ingatlanjairól készítettünk egy összefoglaló térképet.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére