Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Micsoda nap volt: Soros a franciák előtt is lebukott, Gyurcsány vagyonnyilatkozata gyanús, Hadházy politikai végnapjai közelednek

888.hu

2020.02.21. 19:59

A mögöttünk hagyott órák során kiderült, hogy már a franciáknak is feltűnt Soros Magyarország elleni aknamunkája, ahogy a választóknak is az, hogy valami nem stimmel Gyurcsány vagyonnyilatkozatával. Továbbá az is valószínűsíthető, hogy Hadházy Ákos politikai végnapjai is egyre közelednek.

Nem mi mondjuk, hanem a franciák: Soros György a strasbourgi bíróságon keresztül támadja Magyarországot. Az erről szóló írás a Valeurs actuelles című francia jobboldali véleménymagazin legfrissebb számában jelent meg. Az írásban Grégor Puppincknak, az European Centre for Law and Justice (ECIJ) civil szervezet vezetőjének kutatására hivatkozva az újság azt fejtegeti, Soros György hogyan folytat immáron húsz éve civil szervezetek segítségével befolyásolási és lobbitevékenységet az Emberi Jogok Európai Bíróságán (EJEB).

A szerző felveti, hogy érdemes-e játszani, ha hamisak a játékszabályok, és az EJEB függetlenségéért aggódik. Példaként a magyarországi Nyílt Társadalom Alapítványnak és a Helsinki Bizottságnak a „Stop Soros” törvény elleni beadványát említi, amelyet az Európa Tanács emberi jogi bizottsága és a Velencei Bizottság már véleményezett, szerintük a „törvénytelen bevándorlás elősegítésének” bűncselekményére vonatkozó új jogszabályi rendelkezés jogellenes és meg kell semmisíteni.

Van-e esélye Magyarországnak igazságot kapni, ha a támadást attól a kéztől jön, amelyikből egyes európai bírák esznek?

Kérdés az is, mi lesz a kimenetele annak a vagyonnyilatkozat-tételi eljárásnak, amelyet Gyurcsány Ferenccel szemben kezdeményeztek. Miután Gyurcsány Ferenc leadta a vagyonnyilatkozatát, annak elemzése alapján a Világgazdaság megállapította, 1,1 milliárd forint útja homályban marad az egykori kormányfő vagyonában. Hacsak azt nem feltételezzük, hogy a pártelnök havi átlagban valamivel több mint 23 millió forintot költött az elmúlt négy évben.

Mint a nap folyamán szintén olvasható volt oldalunkon,

Gyurcsány Ferenc pártja mára rosszindulatú daganathoz kezd hasonlítani, amely felfalja az egészséges sejteket, ha a gazdaszervezet immunrendszere nem elég erős.

A nap drámája is kirajzolódott a 888-nak nyilatkozó Deák Dániel szavaiból Hadházy Ákossal kapcsolatban, a névjegyét akár nagy molinóra is kifüggeszteni képes, mindenkitől független politikus parlamenti jövőjét illetően. Mint az elemző mondja, Hadházy Ákos egyedül akciózik, hiszen neki nincsen sok vesztenivalója: sem pártja, sem komolyan vehető szövetségesei nincsenek az ellenzéki oldalon. Ezért az elkövetkezendő időszakban arra kell felkészülni, hogy a Hadházyhoz hasonló magányos farkasok újabbnál újabb botrányos eszközhöz fognak majd nyúlni, hiszen csak így tudják felhívni magukra a figyelmet.

A társadalom úgy tud védekezni, hogy elítéli ezeket a politikusokat, és Juhász Péterhez hasonlóan egy választás alkalmával elzavarják őket a közéletből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére