Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Momentumos luxusesküvő, egy új európai jobboldali politikai csoport alakul

888.hu

2021.11.03. 19:59

Közvélemény-kutatásban mérték fel, mit gondolnak az amerikaiak az elnökük mentális épségéről, Cristian Terhes román európai parlamenti (EP-) képviselő nagyon kiakadt az Európai Bizottságra.

 

A luxus szó talán nem is fejezi ki pontosan azt a rongyrázást, amivel az ifjú politikusok megmutatták a világnak: a pénz nem számít. Momentumos belső körökből szivárogtak ki képek Cseh Katalin és Berg Dániel esküvőjéről. A pár mindent beleadott, hogy megmutassa, mi az a luxus, de közel ötmilliárdból ez meg sem kottyan.

Orbán Viktor új európai politikai csoport létrehozásáról tárgyalt Salvinivel és Morawieckivel. A megbeszélésen sikeresnek minősítették az Európa jövőjéről, a nemzetállamok és a hagyományos értékek megvédéséről júliusban 16 párt által kiadott deklarációt, amely nagy érdeklődést váltott ki szerte a kontinensen, és amelyhez számos politikai szervezet, párt jelezte csatlakozási szándékát az elmúlt hónapokban.

A független válaszadók 42 százaléka szerint Joe Biden „szellemileg topon van”, a republikánusok mindössze 13 százaléka vélekedett pozitívan az elnök szellemi képességeit firtató amerikai közvélemény-kutatásban. A válaszadók kevesebb mint fele (46,6 százaléka) gondolja úgy, hogy az elnök jó kommunikációs készséggel van megáldva.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy míg az Európai Unió hétpecsétes titokként kezeli a vakcinaszerződésekben foglaltakat, addig Magyarországon Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nyilvánosságra hozta az orosz és kínai oltóanyagról szóló beszerzési dokumentumokat – fogalmazott Cristian Terhes román európai parlamenti (EP-) képviselő.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére