Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

MZP továbbra is fegyvereket szállíttatna Ukrajnába, Zelenszkij a NATO-t hibáztatja

888.hu

2022.03.05. 19:59

Putyin bejelentette, hogy a repüléstilalmi zónát alkalmazók hadviselő féllé válnak, Orbán továbbra is azt tartja a legfontosabbnak, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból.

 

Márki-Zay Péter ismét azért támadta a kormányt, mert nem enged fegyvereket szállítani az ország területén az ukrajnai háborúba. Emiatt a baloldal miniszterelnök-jelöltje árulónak titulálta Orbán Viktort a baloldali lista Záhonyban tartott kampányeseményén. Holott a Magyarország területén történő fegyverszállítást tiltó döntés épp a magyarok védelméről szól, hiszen előfordulhat, hogy a szállítmányt támadás éri, ez pedig az emberek épségét is veszélyeztetné.

 

A Sky News beszámolója szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök élesen bírálta a NATO-t, amiért nem vezette be a repüléstilalmat Ukrajna felett. Az elnök erőteljes hangvételű, érzelmekkel teli beszédében így fogalmazott:

Mától kezdve mindenki, aki meghal, miattatok is meghal, a gyengeségetek, a széthúzásotok miatt”.

 

Eközben Vlagyimir Putyin orosz elnök kijelentette, hogy Oroszország hadviselő félként tekintene azokra az országokra, amelyek részt vennének az Ukrajna fölötti repüléstilalmi zóna kialakításában és fenntartásában.

Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is azt hangsúlyozza, az a legfontosabb, hogy Magyarország kimaradjon a háborúból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére