Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Napi tükör

888.hu

2020.09.04. 19:59

Pörögtek az események pénteken is. A legmeghökkentőbb, hogy a jobbikos jelölt, Bíró László lelövéssel fenyegette meg egykori alkalmazottait. Sajnos rekordszámú lett a fertőzöttek száma is, az ellenzék pedig ismét bebizonyította, hogy képtelen együttműködni a kormánnyal.

Magyarország továbbra is őrzi élvonalbeli helyét az adócsökkentési rangsorokban, az OECD szerint hazánkban javult a második legnagyobb mértékben az adóterhelés – közölte Varga Mihály.

Állig felfegyverkezve várjuk a koronavírus-járvány második hullámát – fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

459 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 7382 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Történelmi, hosszú távú gázvásárlási megállapodás született a Shellel, lekötötték a visszagázosításhoz szükséges kapacitásokat, ezzel mindkét feltétel teljesült a cseppfolyósított gáz (LNG) érkezéséhez a krk-i LNG terminálról – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

Rekordszámú, 146 új koronavírus-fertőzöttet regisztráltak az utóbbi 24 órában Montenegróban, az Adria-parti országban a járvány első hullámában sem vettek nyilvántartásba egyszerre ennyi új fertőzöttet.

Ismét bebizonyította az ellenzék, hogy képtelen együttműködni a kormánnyal.

Egy dolgozónál és két ellátottnál kimutatták a fertőzést a Kamaraerdei Úti Idősek Otthonában.

Lelövéssel fenyegette meg volt alkalmazottait a jobbikos Bíró László.

Ideje lenne elhatárolódnia Gyurcsánynétól az egyetemfoglaló SZFE-s bagázsnak.

Jó döntésnek tartja a hétvégi díjmentes kerékpárszállítást a fővárosi tömegközlekedésben a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára.

A baloldalnak most sem sikerült elhallgattatni a magyar embereket.

Mérgezés: Navalnij esetében beigazolódtak a legszörnyűbb aggodalmak.

Végül, de nem utolsó sorban: a magyar gazdaság Európa egyik hátul kullogó gazdaságából Európa legjobban növekvő gazdaságává vált – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter pénteken Berettyóújfaluban, amikor a Mezei-Vill Kft.-nek átadta a versenyképességi támogatásról szóló szerződést.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére