Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor a határon, Iványi fegyver szállítana, újabb csontváz hullik a DK-s szekrényből

888.hu

2022.03.17. 19:59

A nap hírei röviden.

 

Orbán Viktor háromnapos határszemléjének második napját töltötte a mai napon. Erről este töltött fel egy beszámoló videót, melyben elmondta, hogy csak 450 ezer ember érkezett a határhoz. A menekültek koordinációja azonban olyan olajozottan működik, hogy több menekült ellátását is el tudják végezni a hatóságok.

Az ország békéjének megőrzése érdekében tehát továbbra is kizárólag humanitárius ellátást biztosít a kormány.

 

Miközben a baloldali politikusok és maga Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelölt is tagadni próbálja korábbi nyilatkozatait, hogy fegyvert szállítanának Ukrajnának, és akár magyar katonákat is háborúba küldenének, Iványi Gábor lelkész a március 15-i baloldali rendezvényen ismét a háború támogatása mellett állt ki. A Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője Orbán Viktor miniszterelnököt többször árulónak nevezte, és szabadon idézte azt a kijelentését, hogy „aki fegyvert akar küldeni Ukrajnának, az a háború oldalán áll” – tájékoztatott az Origo.

Milyen keresztényi....

 

A baloldal háza táján azonban nem csak a háborúpártiság bűzlik.

Miközben Csobánczy Gábor budavári DK-s alpolgármesternek a vagyonnyilatkozata szerint semmije nincs, a Mediaworks Hírcentruma górcső alá vette a politikushoz köthető céghálót, és kiderült, hogy napi szinten működtet egy több cégből álló, több száz milliós vagyonnal rendelkező cégcsoportot. A politikusnak van Szlovákiában bejegyzett társasága, vezető pozícióban volt egy Dubajban működő, adóelkerülést is segítő vállalkozásban még alpolgármesteri ideje alatt, valamint cégein keresztül igyekezett elrejteni egy értékes budavári ingatlan harmadát – derült ki a Mediaworks Hírcentrumhoz befutott információkból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére