Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2016.06.17. 07:59

Obama: folytatódhatnak a mészárlások; Kocsis Máté nem hagyja annyiban; a görög mentõcsomagról egyeztettek Luxembourgban.
Obama: folytatódhatnak a mészárlások

Az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama szerint folytatódni fognak a tömegmészárlások, ha az USA nem tesz a fegyveres erőszak ellen és a belföldi terrorizmus megfékezéséért. Obama és Joe Biden alelnök 49 szál fehér rózsából font koszorúkkal rótta le kegyeletét a tömegmészárlás áldozatainak emlékére kialakított, rögtönzött emlékműnél. Az elnök leszögezte, hogy politikai táborokon átívelő összefogásra és együttes munkára van szükség.

Kocsis Máté nem hagyja annyiban

A Fővárosi Ítélőtábla másodfokú döntése alapján Ungár Klára nem sértette meg a józsefvárosi polgármester, Kocsis Máté jó hírnevét, amikor homoszexuálisnak nevezte. Az ítélőtábla álláspontja szerint az első fokon eljáró bíróság a feladatkörét túllépte, amikor a liberális politikusnő állítását kontextusba helyezte, majd azt értelmezte is. Kocsit Máté a döntést követően bejelentette, hogy a Kúriához fordul az ügyben.

A görög mentőcsomagról egyeztettek Luxembourgban

Görögországnak nyújtandó mentőcsomag újabb részletének folyósításáról egyeztek meg az eurócsoport pénzügyminiszterei az eurózóna szakminisztereinek luxembourgi tanácskozását követően. A hónapokig tartó tárgyalások után Görögország és hitelezői május végén zárták le a harmadik nemzetközi mentőcsomag első felülvizsgálatát, amivel megnyílt az út Görögország adósságszolgálatának enyhítése előtt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére