Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2016.10.31. 07:59

Kósa Lajos szerint a bérszínvonal folyamatosan emelkedik, Hillary Clinton egyre kevésbé népszerû és aláírták a Kanada és az Európai Unió közti szabadkereskedelmi egyezményt
Hillary Clinton népszerűsége elkezdett zuhanni 

Míg a korábbi közvélemény-kutatások szerint Donald Trumppal szemben 12 százalék az előnye, a legfrissebb adatok szerint ez visszaesett, és már csak kettő százalék. Az sem tesz jót Clinton megítélésének, hogy sorozatosan jönnek a hírek a demokrata elnökjelölt e-mail-botrányáról. Az ABC és a The Washington Post szombaton hozta nyilvánosságra a legfrissebb eredményeiket, mely azt mutatja, hogy országosan 47-45 arányban vezet a demokrata elnökjelölt, ami erős visszaesést mutat. Hillary Clinton korábban azt mondta, nem aggódik az ellene folytatott újabb nyomozás miatt, mert biztos benne, hogy az új vizsgálat ugyanolyan eredménnyel fog végződni, mint a korábbi. 

Aláírták a CETA-t

Hosszas tárgyalások után végül aláírta Kanada és az Európai Unió a szabadkereskedelmi és partnerségi megállapodást. Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, Robert Fico, az unió soros elnökségét betöltő Szlovákia kormányfője, valamint Justin Trudeau kanadai miniszterelnök vasárnap Brüsszelben állapodott meg véglegesen és alá is írták a dokumentumokat. Donald Tusk szerint a szabadkereskedelem hiánya elszigeteltséghez és protekcionizmushoz, majd pedig nemzeti egoizmushoz vezet és erőszakos ellentéteket eredményezhet. 

Folyamatosan emelkedik a bérszínvonal

Kósa Lajos a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában elmondta, hogy Magyarországon folyamatosan emelkedik a bérszínvonal. A Fidesz frakcióvezetője szerint november-januárban vizsgálják meg, hogy lehet-e jelenleginél nagyobb mértékben növelni a reálbért. A politikus szerint jogszabályi szinten legkorábban február 15-én kell majd megjeleníteni mindezt, ugyanis akkor indul újra a parlament. Kósa szerint hatalmas előrelépés történt afelé, hogy bekövetkezzen a teljes foglalkoztatás, ugyanis a korábbi 3,4 millió helyett mára már 4,3 millió embernek van fix munkája. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére