Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.01.23. 07:59

Nemzeti gyásznap van; Trump: a tüntetéssorozatból is látszik, hogy mûködik a demokrácia; Asztanában bekövetkezhet az, amit hat éve várunk. A reggel legfontosabb hírei a 888-on.
Nemzeti gyásznap van

Orbán Viktor miniszterelnök kezdeményezésére hétfőre nemzeti gyásznapot rendelt el a kormány az olaszországi buszbalesetben elhunyt áldozatok emlékére. Hétfőn reggel 8 órakor hazánk lobogóját katonai tiszteletadás mellett az Országház előtt felvonják, majd félárbócra eresztik. A középületeken gyászlobogót függesztenek ki, Magyarország és az Európai Unió zászlaját pedig szintén félárbócra eresztik. Az iskolákban tanóra vagy külön diákrendezvény keretében pedig megemlékezéseket tartanak.

Trump: a tüntetéssorozatból is látszik, hogy működik a demokrácia

Az amerikai elnök szerint a Women's March tüntetéssorozat is azt mutatja, hogy működik a demokrácia. Trump az egyik hétvégi Twitter-üzenetében azt írta: "A békés tüntetések demokráciánk egyik próbáját jelentik. Akkor is, ha nem mindig értek egyet, elismerem az emberek jogát véleményük kifejezésére".

Asztanában bekövetkezhet az, amit hat éve várunk

Kétnapos tárgyalást kezdenek ma Kazahsztán fővárosában a Bassár el-Asszád vezette szíriai kormány és az ellene harcoló különböző felkelőcsoportok képviselői. Az Oroszország és Törökország kezdeményezésére szervezett megbeszélés elsődleges célja a december végén életbe lépett, de eddig törékenynek bizonyult általános tűzszünet megszilárdítása.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére