Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.03.17. 07:58

Trump ma találkozik Angela Merkellel; migránsok szöktek meg Kiskunhalasról; idén legalább kétszázezer migránst várnak az olaszok - a nap legfontosabb hírei.
Trump ma találkozik Angela Merkellel

Az amerikai elnök pénteken, a Fehér Házban látja vendégül a német kancellárt, hogy megvitathassa vele a két ország közti, jövőbeni közös munka részleteit. Ez lesz az első alkalom, hogy Trump és Merkel találkozni fog, többek között valószínűsíthetően a NATO anyagi támogatásáról lesz szó, valamint Oroszországról.

Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról

Megszökött a kiskunhalasi őrzött szállásról egy marokkói és egy algériai állampolgár csütörtök délután, a rendőrség keresi őket .A rendőrök és a fegyveres biztonsági őrök a csoport tagjainak többségét feltartóztatták, ám két férfi átjutott a kerítésen és elmenekült. 

Idén legalább kétszázezer migránst várnak az olaszok

Legalább kétszázezer migráns érkezésére számít az idén az olasz belügyminisztérium, amely megkezdte a bevándorlók elhelyezésének tervezését, megemelve az önkormányzatokban befogadandók létszámát - hangzott el az olasz parlament migrációügyi bizottságában csütörtökön.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére