Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.03.24. 07:59

Pikáns országgal bõvülhet a NATO; Erdogannak már nagyon elege van az EU-ból; Kapcsolat lehet a tavalyi brüsszeli és a mostani londoni merénylet között. A reggel legfontosabb hírei - pálinkás jó reggelt mindenkinek!
Pikáns országgal bővülhet a NATO

Az amerikai szenátus kész megszavazni az egykori jugoszláv tagköztársaság, Montenegró NATO-tagságát. A várható döntésről korábban az amerikai külügyminiszter, Rex Tillerson is beszélt. Ha minden úgy alakul, ahogy azt az amerikaiak szeretnék, akkor a tagságot hétfő este hagyhatják jóvá.

Ez mind szép és jó, csakhogy az oroszoknak minden szinten nagyon szoros kapcsolata van a szerbekkel – így nagyon kényes lehet ez a lépés.

Erdogannak már nagyon elege van az EU-ból

Csütörtökön interjút adott a török elnök, és szóba került a tavaly megkötött, nagyon drága Eu-Törökország paktum.

Erdogan most azon az állásponton van, hogy bár Törökország fenntartja gazdasági kapcsolatait az Európai Unióval, de felülvizsgál minden politikai és közigazgatási szálat – közte a már említett menekültügyi megállapodást is.

Kapcsolat lehet a tavalyi brüsszeli és a mostani londoni merénylet között

Julian King biztonságért felelős uniós biztos ezt nyilatkozta az Európai Parlament csütörtöki ülésén: "Nem hiszem, hogy puszta véletlen lenne, hogy ez a támadás a brüsszeli robbantások első évfordulóján történt."

A merénylet napján a brit sajtóban is voltak erre utaló nyomok, de az a tény, hogy az Iszlám Állam magára vállalta a támadásokat – az is ezt az állítást támaszthatja alá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére