Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.05.09. 07:59

Botka is megszavazta a 13. havi nyugdíj elvételét; A sajtóban megjelentek Macron elsõ kiszivárgott e-mailjei; Politikai utasítások miatt drágult meg a 4-es metró. A reggel legfontosabb hírei egy jó kávé mellé.
Botka és Gyurcsány is megszavazta a 13. havi nyugdíj elvételét

Gyurcsány Ferenc nemcsak a beterjesztő kormány miniszterelnökeként vett részt a 13. havi nyugdíj felszámolásában, hanem ő maga is megszavazta azt az MSZP-frakció tagjaival. Mi több, a nyugdíj elvételét az MSZP jelenlegi miniszterelnökjelöltje, Botka László is megszavazta. A név szerinti szavazáson többek közt Molnár Gyula, Szanyi Tibor, Varju László és Gőgös Zoltán mellett egyébként – nem meglepő módon – az SZDSZ-es politikusok is igennel szavaztak.

MacronLeaks

A kampány hajrájában hackerek feltörték Macron kampánycsapatának e-mail-fiókjait. Az ellopott e-mailek 9 gigabájtnyi adatot tartalmaznak. A levelek tartalma a választást végül nem befolyásolhatta, mivel azokat a lapok nem hozhatták nyilvánosságra. A levelekből kiderül: Macron a "VestiareGay" nevű, internetes homoszexuális levelezési listára regisztrált, emellett a levelezésben bizonyíték található arra vonatkozóan is, hogy Macron kampánystábjának egyik vezető tagja, Alain Tourret hogyan rendelt meg a neten egy dizájnerdrognak minősülő kábítószert. Macron és stábja egyelőre tagadja a levelezés hitelességét.

Politikai utasítások miatt került ilyen sokba a 4-es metró

Erre az eredményre jutott a Borbély Lénárd vezette vizsgálóbizottság. Borbély szerint amellett, hogy a beruházás korrupciógyanús és szabálytalan szerződésekkel volt tele, politikai utasítások nyomán olyan technikai és lebonyolítási hibákat is elkövettek, amelyek óriási költségnövekedést okoztak. A részleteket itt tudod elolvasni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére