Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Tóth Dalma

2017.05.18. 07:59

Szigorítaná a bevándorlási szabályokat a brit kormánypárt; Az USA bekeményített az illegális bevándorlókkal szemben; Az Európai Parlament büntetõ határozatának valószínûleg nem lesz jogi következménye.
Szigorítaná a bevándorlási szabályokat a brit kormánypárt

A  kormányzó brit Konzervatív Párt "Forward, Together” elnevezésű választási programjából kiszivárogtatott részletek szerint szigorítanák a bevándorlásra vonatkozó szabályokat. A tervek alapján a brit vállalatoknak többet kellene fizetniük az Európai Unión kívülről toborzott, szakképesítést igénylő állásokban foglalkoztatott minden egyes munkavállaló után. A program szerint a brit EU-tagság megszűnése után az Európai Unióból érkező munkavállalók bevándorlásának szabályozása is szigorodik. Theresa May a kétszázezret jóval meghaladó jelenlegi szintről „néhány tízezer főre” szeretné csökkenteni az évenkénti nettó bevándorlást.

Az USA bekeményített az illegális bevándorlókkal szemben

Mióta Donald Trump megkezdte a munkáját a Fehér Házban, 40 százalékkal emelkedett a letartóztatott illegális bevándorlók száma. Ez azt jelenti, hogy idén már 41 318 migránst tartóztattak le. A rács mögé került illegális bevándorlók kétharmada rendelkezik bűnözői háttérrel és csak 10 800-ra tehető azok száma, akiknek „csupán” az illegális határátlépés írható számlájukra.

Az Európai Parlament büntető határozatának valószínűleg nem lesz jogi következménye

Az Alapjogokért Központ és a Századvég Alapítvány elemzői szerint politikai támadás érte Magyarországot az Európai Parlament által. A négy évvel ezelőtt a baloldaliak által kezdeményezett Tavares-jelentés és a mostani dokumentum is politikai indíttatású – vélik a szakértők. A határozat valószínűleg a parlamenti kétharmados, vagy a tanácsi négyötödös küszöbnél fog elbukni. A magyar ellenzéki képviselők is kiemelkedő szerepet játszottak abban, hogy Magyarország ellen meginduljon a hetedik cikkely szerinti eljárás, ami arra volt jó, hogy hallassák a hangjukat, de később valószínűleg nem fogják vállalni, hogy a nemzeti érdekekkel ellentétesen cselekedjenek – tették hozzá. A határozat lényegében azt szeretné, hogy Magyarország nyissa meg a határait, ami közel áll Soros György elképzeléseihez – fogalmazott a Századvég Alapítvány elemzője.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére