Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.07.03. 07:59

Lövöldözés volt egy francia mecsetnél; annyi zaklatás történt egy svéd fesztiválon, hogy jövõre meg se tartják; nekimennek az NGO-knak az olaszok.
Lövöldözés volt egy francia mecsetnél

Nyolc ember megsebesült a dél-franciaországi Avignon egyik mecsetjénél történt lövöldözésben vasárnap este. Egy helyi lap szerint a rendőrség egyáltalán nem hozza terrorizmussal összefüggésbe az esetet, és azt gyanítja, hogy fiatalok közötti leszámolásról van szó. A lap szemtanúkat is megszólaltatott, akik szerint két álarcos, fegyveres férfi közül az egyik helyi idő szerint este fél tizenegykor lövéseket adott le, amikor a hívők jöttek ki a mecsetből.

Annyi zaklatás történt egy svéd fesztiválon, hogy jövőre meg se tartják

Szexuális zaklatások sorozata árnyékolta be Svédország legnagyobb zenei fesztiválját, idén pedig egy kamaszlányt is megerőszakoltak ott. A szervezők kemény döntést hoztak. A skandináv ország legnagyobb és legnépszerűbb zenei fesztiváljáról van szó: a Bravalláról. Helyszínéül a kelet-svédországi Norrköping város szolgált, a rendezvényt az elmúlt öt évben minden nyáron megrendezték. Ezzel azonban véget is ért a fesztivál pályafutása, jövőre már nem rendezik meg.

Nekimennek az NGO-knak az olaszok

Annyit rontottak az NGO-k az olasz migrációs helyzeten, hogy a mediterrán ország hatóságai akár a szervezetek hajóinak elkobzását is kilátásba helyezték. Az olaszok azután szánták el magukat a kétségbeesett lépésre, miután az előző héten, alig két nap leforgása alatt 13500 afrikai migráns érkezett az országba. Ezzel Olaszország befogadó kapacitása megtelt, gyakorlatilag összeroppanhat a migráció súlya alatt a dél-európai nemzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére