Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Pörge Béla

2017.07.19. 07:59

Szijjártó szerint is jelentõs dolog volt Netanjahu látogatása; Titokban találkozott egymással Trump és Putyin; Tönkrevertük a franciákat a vizes vébén. A reggel legfontosabb hírei a 888-on!
Szijjártó: jelentős dolog Netanjahu látogatása

Magyarország és Izrael együttműködése új szakaszba léphet, mert mindkét ország az autóipar legújabb fejlesztéseire fókuszál, ami új együttműködési lehetőségeket nyit a kétoldalú kapcsolatokban – mondta Szijjártó Péter.

Titokban találkozott egymással Trump és Putyin

Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök a G20-as országcsoport hamburgi csúcstalálkozóján nem egyszer, hanem kétszer találkozott. A két államfő nem külön találkozót tartott, hanem a vacsoraasztalnál beszélgettek. Vlagyimir Putyin mellé ültették az amerikai first ladyt, Melania Trumpot, majd a vacsora végeztével Trump csatlakozott hozzájuk, és bekapcsolódott a beszélgetésbe.

Tönkrevertük a franciákat

A magyar válogatott 24–5-re legyőzte Franciaország csapatát a vizes világbajnokság keddi játéknapján, a női vízilabdatorna második fordulójában a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában. Közben azt is megnézhettétek nálunk, hogy a sok sivalkodás ellenére mennyi boldog ember kíváncsi a vizes vébére.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére