Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.08.02. 07:59

Szerdán még melegebb lesz, mint eddig; Ausztria is érzi a veszélyt: tanulmányt mutattak be a fiatal muszlimok radikalizálódásáról; Trumpék nem akartak újabb oroszellenes szankciókat. A legfontosabb hírek egy forró nyári nap reggelén!
Szerdán még melegebb lesz, mint eddig

Meglepetés: szerdán felhőre ismét nem kell számítanunk, napos és forró idő lesz. A nappali maximumok 34-38 Celsius-fok között alakulnak. Késő estére kellemesebb idő lesz, 22-28 fok közé hűl le a levegő. Északnyugaton és nyugaton szerencsésebbek az emberek, este előfordulhat egy-egy zápor. Az országban hőségriadó van érvényben, vigyázzatok magatokra, igyatok sokat!

Ausztria is érzi a veszélyt: tanulmányt mutattak be a fiatal muszlimok radikalizálódásáról

Az osztrák külügy- és integrációs minisztérium muszlim fiatalok szélsőségessé válásáról mutatott be egy tanulmányt kedden, amely elsődlegesen azt vizsgálta, hogy milyen szerepe van a vallásnak az iszlamista radikalizálódásban.

Trumpék nem akartak újabb oroszellenes szankciókat

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter egy keddi sajtótájékoztatón felhívta a sajtó figyelmét arra, hogy a kormányzat nem pártfogolta a kongresszusi szavazást az Oroszország ellen hozott új szankciókról. A tárcavezető emellett arról is beszélt, hogy az USA és Oroszország viszonya a hidegháború vége óta nem tapasztalt mélyponton van sőt, "még ennél rosszabb is lehet".

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére