Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

888.hu

2017.09.01. 07:59

Trump egymillió dollárral segíti a Harvey névre hallgató hurrikán áldozatait saját vagyonából; A muszlimok terrorveszély miatt nem imádkozhatnak Rómában; Tegnap remek kis gyõzelmet aratott a magyar válogatott. Itt vannak a legfontosabb hírek egy jóféle reggeli kakaós csiga mellé.
Trump egymillió dollárt ajánlott fel saját vagyonából a vihar áldozatainak

A Harvey trópusi vihar halálos áldozatainak száma Texasban csütörtökön 35-re emelkedett, de várhatóan tovább nő majd, miközben nagy erőkkel folyik az eltűntek utáni kutatás. Az államban eddig 32 ezer helybélit sikerült biztonságos menedékhelyre szállítani. Sarah Huckabee Sanders szóvivő bejelentette: Donald Trump egymillió dollárt ajánl fel saját vagyonából a természeti katasztrófa áldozatainak megsegítésére. A szóvivő megerősítette, hogy az elnök szombaton Houstonba és Louisianába utazik.

Nem lesz muzulmán imatalálkozó a Colosseumnál

Nem engedélyezte a római idegenrendészet a muszlimok számára a péntekre tervezett imatalálkozót a Colosseumnál. Az olasz fővárosban élő muzulmán közösség a Colosseum előtti téren akart szabadtéri imádságot tartani vallási ünnepük alkalmából, a terrorveszélyre hivatkozva a római idegenrendészet azonban ezt nem engedélyezte számukra. Ismeretes, hogy a Colosseum az utóbbi hetekben célpontként szerepelt az olasz fővárost fenyegető videóüzenetekben, amelyeket az Iszlám Államhoz közeli terrorista csoportok internetes oldalain közöltek.

Legyőztük a letteket

Tisztességes győzelmet harcolt ki a magyar labdarúgó-válogatott Lettország ellen. A fiúk 3-1-re hozták a meccset. A magyar válogatott már a hatodik percben vezetést szerzett Kádár Tamás fejesével, húsz perccel később pedig Szalai Ádám megduplázta az előnyt. A szünet előtt Korhut Mihály hatalmas hibáját Gints Freimanis büntette meg. A végeredmény a második félidő közepén egy lett öngóllal alakult ki.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére