Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2017.10.17. 07:59

Indítsd velünk a napot! Ezek a reggel legfontosabb hírei.
Szijjártó Péter vs. Észak-Korea

Az uniós országok külügyminisztereinek tanácskozásán Szijjártó Péter hangsúlyozta: Budapest álláspontja az, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa által hozott határozatokon túlmutatóan, egyoldalúan is fogadjon el szankciókat Phenjannal szemben. Magyarország ugyanis mindig azt az álláspontot képviselte, hogy Észak-Koreát egy "őrült kommunista diktátor" vezeti.

Kurz pénteken kaphat megbízást 

Sebastian Kurz, az ÖVP elnöke lesz az új kancellár. Nagy esély mutatkozik arra, hogy pártja az Osztrák Szabadsápárttal (FPÖ) lép koalícióra. A levélszavazatokat még mindig számolják, hivatalos eredmény csütörtökön várható — az eddigi feldolgozottság alapján úgy tűnik, az SPÖ feljött a második helyre, ám a Zöldek már biztosan kiestek. 

Fővárosi egészségügyi fejlesztések

Varga Mihály, a II. és III. kerület országgyűlési képviselője arról számolt be, hogy az Egészséges Budapest Program keretein belül a kormány több fejlesztést is megvalósít. Csak az idén 40 milliárd forintot fordítanak a budapesti és Pest megyei fejlesztésekre, többek között orvostechnikai eszközök beszerzésére, rendelők fejlesztésére, energetikai fejlesztésekre.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére