Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.11.17. 07:59

Bakondi: a dublini reformtervezet felbátoríthatja az illegális bevándorlókat; Életfogytiglant kaphat a Teréz körúti robbantó; Trump leszámolt a legdurvább migránsbandával: több mint kétszáz tagot csuktak le. A reggel legfontosabb hírei!
Bakondi: a dublini reformtervezet felbátoríthatja az illegális bevándorlókat

A kormányfő belbiztonsági főtanácsadója az EP által elfogadott és az állampolgári jogi és igazságügyi bizottsága (LIBE) által kidolgozott dublini reformtervezet kapcsán elmondta: az új szabályozás alapján vélhetően növekvő számban érkeznek majd migránsok, hiszen az egyfajta "meghívólevél". Ismét egy automatizmus szerint osztanák szét a bevándorlókat, akiknek a befogadó országoknál kellene benyújtani a menekültkérelmet.

Életfogytiglant kaphat a Teréz körúti robbantó

P. Lászlót várhatóan előre kitervelten, aljas célból, több ember és hivatalos személy sérelmére, több ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérletével, valamint terrorcselekmény előkészületével fogja megvádolni a vádhatóság. A gyanúsított halmazati büntetésül akár életfogytiglant is kaphat.

Trump leszámolt a legdurvább migránsbandával: több mint kétszáz tagot csuktak le

Az utóbbi hetekben tartott razziasorozat során több amerikai államban sikerült letartóztatni az egyik legveszélyesebb banda, az MS-13 közel kétszáz tagját. Az elsősorban a közép-amerikai országokból származó bevándorlókból álló csoport teljesen átvette az uralmat az elmúlt évtizedeket az alvilágban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére